concepten

ice cube bar

aperomobiel

huîtrolley

concepten

ice cube bar

aperomobiel

huîtrolley

verrassende concepten op maat

Ice Cube Bar

Met een naam als 8r (Huître) is de link met oesters snel gelegd. Saskia startte haar bedrijfje in Bornem in 2005 met een oester- en champagnebar. Vandaag is het concept nog even actueel: oesters met een glaasje bubbels zijn een topper op al uw feestelijke gelegenheden. Zéker als ze opgediend worden in onze ice cube-bar met verlichting – een stijlvolle eyecatcher.

We serveren vers geïmporteerde, ijsgekoelde Franse creuses: Fines Claires en Spéciale Gillardeau – de Rolls Royce van de oesters. U drinkt er naar keuze champagne, cava, prosecco of crémant bij.

Boek nú uw oester- en champagnebar voor uw congres, receptie, babyborrel, communie, huwelijks- of verlovingsfeest, verjaardag, … in Bornem, Klein-Brabant en omgeving.

Aperomobiel

Het aperitief is de voorbode van een gezellige avond. Onze verbouwde Piaggio is een mobiele aperitiefbar die overal naar u toe komt: van uw bedrijf of showroom tot uw tuin of ergens midden in de velden.

De aperomobiel is in een mum van tijd operationeel. Het mobiele buffet is de ideale manier om uw gasten te laten verbroederen in een elegante setting – een foodtruck met Italiaanse schwung. Door zijn compacte grootte past de aperomobiel ook prima op kleine locaties. Mag het iets meer zijn?

Reserveer uw aperomobiel.

Huîtrolley

De huîtrolley is een originele vliegtuigtrolley, omgetoverd in een chique mobiele bar om drank, hapjes en verrines te serveren. Een ludiek concept dat gegarandeerd een glimlach uitlokt bij uw gasten. U huurt één of meerdere trolleys en beslist zelf over de inhoud: van oesters of tapas tot bier en bubbels.

De trolley is ideaal om broodjes te serveren op uw vergadering, bubbels op uw opendeurdag of productvoorstelling, of hapjes op uw netwerkevent.

Bedien uw gasten in stijl.

CONTACTGEGEVENS

8r Huître
Saskia Deriemaeker
Barelstraat 109B
2880 Bornem
[M] 0476 46 56 58
[E] info@8r.be
[BE] 0877.479.321