diensten

catering voor bedrijven

kookworkshops

catering voor particulieren

exclusieve feestzaal

diensten

catering voor bedrijven

kook
workshops

catering voor particulieren

exclusieve feestzaal

diensten – culinaire belevingen op maat

8r werkt in opdracht van bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor catering en kookworkshops, en zelfs een feestzaal in Bornem voor 170 mensen.

Catering voor bedrijven

Organiseert u een opendeurdag of bedrijfsfeest? Wilt u uw vergadergasten trakteren op broodjes of een uitgebreide lunch? Zoekt u catering voor uw personeelsfeest, speeddating of teambuilding? 8r stelt een menu samen op maat van uw wensen – van een kleinschalige lunch tot een diner met alles erop en eraan.

Imponeer uw gasten, zónder stress!

Kookworkshops

Zin in een smakelijk, gezellig en leerrijk samenzijn in een gemoedelijke sfeer? Dan is een kookworkshop van 8r een must! Saskia organiseert kookworkshops voor bedrijven en particulieren. Zo duikt u samen met collega’s of vrienden in de keuken. En scherpt u uw keukenvaardigheden aan in een huiselijke omgeving.

Een kookworkshop op Saskia’s privéadres in Bornem duurt ongeveer vier uur. U neemt deel met een groep van acht tot veertien personen. Tijdens het aperitief geeft Saskia toelichting bij de gerechten en kookwijzen. Daarna steekt u samen de handen uit de mouwen en bereidt u een voor- en hoofdgerecht en een dessert.

Saskia is een fan van gezonde voeding en kookt uitsluitend met verse ingrediënten en topproducten. Haar stokpaardje is stoomkoken.

Dompel u onder in Saskia’s kookkunsten: kijk, ruik, proef en doe!

Catering voor particulieren

Babyborrel, communie, lentefeest, verjaardag, verloving, … er zijn talloze gelegenheden om catering of een chef aan huis in te huren. 8r verzorgt uw feesten volgens de regels van de kunst, met uitsluitend topproducten. Saskia’s specialiteit? Gezonde voeding met originele combinaties, stoomkoken voor slanke en smaakvolle gerechten, en hapjes om duimen en vingers bij af te likken!

Vertel ons over uw uitdaging.

Feestzaal

Op zoek naar een smaakvolle feestzaal in Klein-Brabant? Zaal de Club in Bornem heeft álles in huis voor een stijlvol feest. Van een familiediner of bedrijfsfeest tot een seminarie of koffietafel.

De zaal heeft een stijlvolle en hedendaagse inrichting en is strategisch gelegen in hartje Bornem, met volop gratis parking in de onmiddellijke nabijheid. U bent er welkom met een klein gezelschap en evengoed met een groep tot 170 mensen – als particulier of bedrijf.

8r is één van de exclusieve huiscateraars van Zaal De Club. U geniet grote flexibiliteit op het vlak van drank, voeding en budget – voor elk wat wils dus.

Bespreek vrijblijvend uw wensen.

CONTACTGEGEVENS

8r Huître
Saskia Deriemaeker
Barelstraat 109B
2880 Bornem
[M] 0476 46 56 58
[E] info@8r.be
[BE] 0877.479.321